Киев

096-9635712

uadvisor.wixsite.com/speztech

Послуги екскаваторів

Послуги екскаваторів

Дані машини механізували ручну працю, підвищивши продуктивність у багато разів. Ковш може замінити сотні землекопів! Керування здійснюється з кабіни машиніста, вона обладнана системою обігріву та охолодження - для комфорту оператора. Має захист від пилу, дощу, снігу та сонячної активності, а отже, має можливість працювати в будь-яких умовах. Переваги екскаватора очевидні. В наш час важко уявити бодай одну будову без участі цієї спецтехніки. Потреби в екскаваторах у різних сферах постійно зростають, внаслідок цього зростає і потреба в таких машинах, тому широким попитом користуються не тільки нові екскаватори, але також і б/в.

Риття котловану для будівель, прокладання труб та траншей, зведення дамб, розчищення територій, кар'єрні роботи, планування ґрунту … І це лише малий список робіт із застосуванням екскаватора. Мобільність машини дозволяє виконувати розробку ґрунту на рівень нижче того майданчика, де він знаходиться. Для розробки гірських порід без цієї машини не обійтись. Якщо ґрунт знаходиться десь під шаром води, то і в цих умовах застосовується екскаватор, і без проблем вирівнює кут ухилу поверхонь. Для різних видів робіт використовується ціла низка спеціального обладнання екскаватора.

При роботі важливий тип ходової частини. Екскаватор на гусеничному ходу пересувається об'єктом без проблем, навіть коли немає під'їзних шляхів або складний ґрунт. Пневмоколісні машини не можуть похвалитися своєю прохідністю, але легко переміщаються з майданчика на майданчик - не створюючи при цьому труднощів.

Має велике значення вид приводу робочого обладнання. Гідравлічний привід має більшу продуктивність і частіше застосовується для планування ґрунту, а ось канатна підвіска підходить для поглиблення каналів у сукупності ковша-драглайна - при значному віддаленні робочої зони від машини. Наявність поворотної платформи дуже важливий фактор при завантаженні та розвантаженні грунтів.

Залежно від виду робіт усі екскаватори діляться на дві великі групи: одноковшові та багатоковшові. Одноковшові машини (циклічної дії) частіше використовуються в будівництві. Мають велику універсальність, здатні вирити траншею під комунікації, підготувати котлован, виконати всі види вантажно-розвантажувальних робіт. Всі ці операції циклічні, ківш наповнюється ґрунтом, а потім переміщається та вивертається до кузова самоскида. Така операція повторюється кілька разів, як цикл. Багатоківшові екскаватори - це екскаватори безперервної дії, що працюють за іншим принципом. Частина ковша зрізає шар ґрунту, потім його підхоплюють і переміщують далі без зупинки. Такий вид робіт вимагає спеціальних насадок та додаткового обладнання.

Мобільність екскаваторів допомагає без проблем робити заміну ковшів під різні види робіт. Комплектація змінного обладнання дуже велика. До нього входять: стріли, рукояті, копрові щогли, гаки, ковші навантажувальні, грейферні, багатощелепні, розпушувачі. будівельні (універсальні), розкривні. Кожен вид застосовується у своїй сфері за призначенням. 

Останнім часом набувають популярності міні-екскаватори. Вони легше і менше за розміром, мають зменшену гусеничну колію і пошкодження верхнього шару грунту. Ще одна перевага компактних машин в тому, що їх легко переміщувати між будмайданчиками - навіть малотонажною вантажівкою або причепом.

Історія землерийних машин дуже заплутана. Офіційно схема такої машини з'явилася у 15-му столітті. Цей малюнок сильно відрізнявся від сучасного екскаватора. Свій сучасний вигляд машина набула вже у 20-му столітті. Нині важко уявити будівництво чи кар'єр без цього гіганта.


 

Новые поступления

Экскаватор-погрузчик JCB 3CX Цена договорная
Телескопический погрузчик JCB 535-125 Цена договорная
Манипулятор Цена договорная
Автовышки АП-17 и ВС-22 Цена договорная
Автокран-вездеход 25т Цена договорная